עוגת גבינה עם שוקולד חם בטעם תות
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סוכר, ריבת תות, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם.
הוראות
מערבבים פירורי קרקר, 1/4 כוס סוכר והחמאה. לחץ באופן שווה בתחתית ו 2 אינץ 'בצד של מחבת springform, 9x3 אינץ'.
רוטב פאדג ' חם במיקרוגל כפי שהורה על צנצנת עד חם.
יוצקים רוטב פאדג ' חם על קרום; להפיץ באופן שווה.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה לנצח 1 1/3 כוסות סוכר וניל עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
אופים עוגת גבינה 55 עד 65 דקות או עד סט; מגניב 15 דקות. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.
מורחים ריבת תות מותכת על עוגת גבינה. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.