עוגת גבינה פטל דורש כ 14 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי ליטרים פטל, חלמונים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה פטל, עוגת גבינה פטל, ו עוגת גבינה פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את הקרום, לשלב את קרקרים גרהם, סוכר, וחמאה מומסת עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלי
3
יוצקים למחבת springform 9 אינץ'. עם הידיים, לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת ועל 1 אינץ ' את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
אופים במשך 8 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי להפוך את המילוי, שמנת גבינת שמנת וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. להפחית את המהירות של המיקסר בינוני ולהוסיף את הביצים חלמונים ביצה, 2 בכל פעם, ערבוב היטב. לגרד את הקערה ואת המקצף, לפי הצורך. עם המיקסר נמוך, מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת לימון ווניל.
אופים במשך 15 דקות. להפוך את טמפרטורת התנור עד 225 מעלות F ואופים עוד 1 שעה ו 15 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת לרווחה. העוגה לא תהיה מוגדרת לחלוטין במרכז. אפשר לעוגה לשבת בתנור כשהדלת פתוחה במשך 30 דקות. קח את העוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר לעוד 2 עד 3 שעות, עד מקורר לחלוטין. לעטוף ולשמור במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את העוגה מן המחבת springform בזהירות פועל סכין חם סביב החלק החיצוני של העוגה. השאירו את העוגה על החלק התחתון של מחבת springform להגשה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
10
כדי להפוך את הציפוי, להמיס את הג ' לי במחבת קטנה על אש נמוכה. בקערה, לזרוק את פטל ואת ג ' לי חם בעדינות עד מעורבב היטב. מסדרים את פירות יער על גבי העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.