עוגת גבינה רוסית לבנה
הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. אם יש לך סוכר, ליקר בטעם קפה, קרקרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגות גבינה רוסיות לבנות, רוסי לבן, ו רוסי לבן חם (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. לכסות מחוץ לתחתית הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם לסכל כדי למנוע דליפות. בקערה קטנה, מערבבים קרקרים כתושים וחמאה. לחץ על תערובת באופן שווה בתחתית מחבת. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מקצף או מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
הוסף סוכר, אספרסו, חלב, ליקר, חמאה ווניל; הכה במהירות נמוכה עד חלקה (לא overmix).
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות רק עד בשילוב.
יוצקים מילוי בזהירות למחבת.
אופים כ 40 דקות או עד המרכז מוגדר רק. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 1 שעה. מכסים עוגת גבינה; מקררים 4 שעות או לילה.
כדי להפוך ציפוי, להמיס וניל וחלב שוקולד ממתקים ציפויים לפי ההוראות. באמצעות כפיות או שקיות לקשט, קווי רסס של ציפויי ממתקים מעל עוגת גבינה בקירור.
תן ציפוי להגדיר לפני ההגשה.