זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סוכר, קרקרים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, ו גבינה כחולה שמנת ועוף ברביקיו מקרוני וגבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין את הקרום: בקערה קטנה, מערבבים יחד קרקרים כתושים וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ על תערובת לתחתית וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי להפוך את המילוי: בגבינת קצפת קערה בינונית ערבוב עד רכות. הכה 3/4 כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף ביצים, 2 כפיות תמצית וניל, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מערבבים עד חלקה.
5
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, עד שנקבע בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מגניב 5 דקות.
1
מערבבים יחד שמנת חמוצה, 3 1/2 כפות סוכר, ו 1 כפית וניל.