עוגת גבינה Ricotta Mascarpone עם קומפוט ריבס ריחני כתום
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 584 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, גרידת תפוז, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סקונס ריקוטה עם ריבס-קומפוט כתום, ריקוטן בריח לימון ופחזניות קרם מסקרפונה, ו קיני מרנג עם ריחני ריחני תות שדה-Rhubarb קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת ½ - סוכר כוס עד אור ורך.
מוסיף את הקמח, קמח תירס, ומלח.
מערבבים אלה עד בשילוב היטב.לחץ על התערובת על תחתית ולמעלה את הצדדים של 10†x 3â € מחבת בצורת קפיץ. אל תדאג לגבי שמירה על הקצה העליון מושלם. זה יוסיף לערעור הכפרי.
מניחים את המחבת לתוך התנור, ואופים עד זהב קל, 20-25 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר לו להתקרר על מתלה חוט לחלוטין לפני שתמשיך.להפחית את התנור ל 325 מעלות F.
מניחים את ריקוטה ו mascarpone בקערת ערבוב גדולה. מערבבים אותם עד חלקה ככל האפשר עם מרית גומי. מערבבים ב 1 כוסות הנותרים סוכר ¼ והקמח ½ כוס הנותרים לתוך ריקוטה. מערבבים עד היטב משולב.הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מוסיף את וניל, תפוז וגרידת לימון, ומלח. אדוני, עד שזה הרגע התחבר. אל תערבבי יותר מדי.
יוצקים הבלילה לתוך פגז קמח תירס מוכן.
מניחים בתנור על המדף המרכזי.
אופים במשך כ 70 דקות, עד צבע זהוב בהיר. ודא שהמרכז הוא יציב למדי, והנקודה של סכין חדה מוכנס במרכז יוצאת נקייה. בשלב זה לכבות את התנור ולאפשר עוגת הגבינה לשבת שם עוד שעה עד שעה וחצי. זה יעזור לו מהפיצוח. עדיין כמה פיצוח הוא בלתי נמנע, ושוב, חלק מהערעור הכפרי.לאחר מכן, להסיר את העוגה מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. לאחר מכן לכסות את המחבת ולהעביר אותו למקרר לפחות 2 שעות אבל הלילה הוא טוב יותר.כאשר מוכן לשרת, להסיר את העוגה בעדינות מן המחבת בצורת האביב.אתה יכול להגיש את compÃte בקערה ליד עוגת הגבינה או בכפית מעל. אבל לא כפית את הפרי על גבי עד מיד לפני ההגשה.