עוגת גיליון מוקה קינמון
צריך קינוח צמחוני? עוגת מוקה קינמון יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 19 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 48 דקות. אם יש לך ביצים, קינמון טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שקדים גיליון Mochan, עוגת גיליון שוקולד קלה עם ציפוי מוקה חמאה, ו עוגת גיליון קינמון תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 10x15 אינץ מחבת רול ג ' לי.
ממיסים 1 כוס חמאה בסיר על אש בינונית.
לטאטא אבקת קקאו 1/3 כוס, מים ואבקת אספרסו; לערבב עד חלקה.
מערבבים סוכר לבן, סוכר חום, קמח, 1 1/2 כפית קינמון, וסודה לשתייה בקערת ערבוב.
יוצקים את תערובת החמאה-קקאו, תמצית וניל, 1/2 כוס חלב וביצים.
מערבבים עד משולב באופן מלא.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכנה
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות עם אצבע, על 18 דקות. לקרר את העוגה במחבת על מתלה תיל.
כדי להפוך את הדובדבן, להמיס 1/4 כוס חמאה בסיר או במיקרוגל.
מעביר חמאה מומסת לקערת ערבוב.
לטאטא 3 כפות אבקת קקאו, קפה, 1/2 כפית קינמון, ו 1 כף חלב. לאט לערבב את הסוכר של ממתקים מנופה להכות עד חלקה; להוסיף חלב לפי הצורך כדי להגיע לעקביות שאתה אוהב.
מורחים את הדובדבן על העוגה מקורר. להגשה קלה יותר, ציון הדובדבן לפני חיתוך העוגה: קווי סימון כמדריך לפני שתתחיל לחתוך, ולחלק את העוגה ל 32 חתיכות.