פאי דגים עם קרום תפוחי אדמה דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1100 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, אגוז מוסקט, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת תפוחי אדמה כפולה, עוגת תרד יוונית בקרום תפוחי אדמה, ו עוגת בטטה עם קרום Gingersnap.
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10-15 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
מסננים ומחית עם אגוז מוסקט, שמנת, חמאה וכמה תיבול. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את חלמוני הביצה וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
3
בזמן שתפוחי האדמה מבשלים, מכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מחממים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את שאלוט, זרעי שומר וכוכב אניס, ומבשלים עד שאלוט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6
הוסף את ורמוט, בועה ולהפחית עד שיש זיגוג syrupy עזב זה ייקח 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
רוטב שומשום יפני מוכן
7
מוסיפים את המניה וממשיכים לבעבע עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה במשך 2 דקות, ואז מסננים וחוזרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומן
10
מוסיפים את חתיכות הדגים לרוטב הקרם ולצידה במשך 2 דקות עד רק מבושל. מקפלים דרך האפונה, ביצה קשה ועשבי תיבול, מתבלים ומוסיפים קצת מיץ לימון. מנה את רוטב הדגים לתוך מנות בודדות או 1 מנה גדולה. למעלה עם פירה: או צינור על עם שקית צנרת מצויד עם זרבובית כוכב או פשוט כפית על גבי מחוספס עם מזלג. מנקדים את החלק העליון עם קצת חמאה נוספת, ואז אופים עבור 15 דקות עבור מנות קטנות או 30 דקות עבור אחד גדול, עד הזהב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
רוטב שמנת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב דגים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.