עוגת דלעת מתובלת
אם $1.27 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת דלעת מתובלת עשויה להיות מצוינת צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מחית דלעת, סוכר' ממתקים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: עוגת דלעת מתובלת, עוגת דלעת מתובלת, ו עוגת דלעת מתובלת.
הוראות
יש את כל החומרים בטמפרטורת החדר.מקם מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 163°. בנדיבות גריז וקמח את הבארות של מחבת עוגת הדלעת הגדולה; הקש על עודף flour.To הפוך את העוגה, על גיליון נייר שעווה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, allspice וציפורן; סט aside.In הקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מקצף שטוח, לנצח את החמאה במהירות בינונית עד שמנת וחלק, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום והמגורען ומכים עד אור ורך, כ 5 דקות, עוצרים את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.צמצם את המהירות לנמוך והוסף את תערובת הקמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם החלב והתחלה וכלה בקמח. לנצח כל תוספת עד רק incorporated, לעצור את המיקסר מדי פעם לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את מחית הדלעת ומכה עד incorporated.
הסר את הקערה מהמערבל. באמצעות מרית גומי, לקפל את האגוזים וג ' ינג ' ר התגבש עד incorporated.מחלקים את הבלילה בין הבארות של המחבת מוכן ולהפיץ אותו באופן שווה.
אופים עד שקיסם מוכנס ליד מרכז העוגה חצי יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
להעביר את המחבת מתלה חוט ולתת חצאי העוגה מגניב זקוף במחבת במשך 15 דקות.הקש בעדינות על המחבת על משטח עבודה כדי לשחרר את חצאי העוגה. הפוך את המחבת על המדף ולהרים את המחבת.
בואו חצאי העוגה מגניב לחלוטין לפני לקשט.בינתיים, להפוך את הציפוי: בקערה של מיקסר חשמלי מצויד עם מקצף שטוח, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החמאה ומכה עד בשילוב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הממתקים סוכר ווניל ומכים עד פלאפי, 2 עד 3 דקות.מחלקים את הזיגוג בין שתי קערות קטנות ומערבבים את מחית הדלעת לקערה אחת. שמור את הציפוי הנותר לקישוט.באמצעות סכין לחם, לחתוך 1/4 אינץ ' את הצד השטוח של כל חצי עוגה.
מניחים חצי עוגה אחת, צד שטוח למעלה, על דוכן עוגה או צלחת ולהפיץ את ציפוי הדלעת על גבי.
מניחים את החצי השני עוגה, צד שטוח למטה, על גבי. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
הוסף צבע מאכל לפי הצורך בציפוי שמורות (ירוק לעלים וקנוקנות, כתום לפנס ג'ק-או). כדי ליצור עלים קנוקנות, באמצעות מרית גומי, להעביר את הציפוי הירוק שקית מאפה מצויד עלה או קצה רגיל בינוני. עלי צינור קנוקנות על החלק העליון של העוגה. כדי ליצור ג ' ק-o-lantern, באמצעות מרית גומי, להעביר את ציפוי כתום שקית מאפה מצויד קצה רגיל בינוני. צינור מתאר של הפנים על העוגה, ואז למלא את העיצוב.