עוגת דפי אננס I
אף פעם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת דפי אננס I. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 298 קלוריות . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 27 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש קמח, חמאה, תמצית וניל וקוקוס. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 31% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת דפי שוקולד דביק , עוגת תבלין גזר צימוקים , ועוגת אננס אפרסק הפוך .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח.
מוסיפים את הביצים, השמן, האננס והוניל, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם הננעץ יוצא נקי.
להכנת הציפוי: בסיר קטן מערבבים 1/2 כוס סוכר, אגוזי פקאן, חמאה, חלב מאודה, 1 כפית וניל ו-1 כוס קוקוס. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מסמיכה. לחורר חורים בעוגה עם מזלג, ואז לשפוך את התערובת החמה על העוגה.