קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי

עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי
עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לכם סוכר, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת אוכמניות טריה, קל של מרילין גרינברג "Unstuffed" כרוב, ו חברה של קרול, מרילין, היא תרנגולת ארטישוק. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים את הקיצור, באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך אותו לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את מי הקרח ומערבבים במזלג עד שהבצק נרטב. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות ולאסוף אותו לכדור. ללוש את הבצק 2 או 3 פעמים, רק עד שהוא מגיע יחד. לחלק לשניים; לשטח כל חתיכה לתוך דיסק. לעטוף כל דיסק פלסטיק להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות. עבודה על משטח מקומח קל, לגלגל דיסק אחד של בצק לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
7
מרדדים את הבצק הנותר לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
בינתיים, בקערה, מערבבים את האוכמניות עם הסוכר, הקמח ומיץ לימון, מועכים קלות כמה פירות יער; לגרד את קרום העוגה מוכן ומפזרים את קוביות החמאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
9
מברשת את המאפה התלוי עם מים בזהירות להגדיר את הקרום העליון על מילוי ברי. לחץ על הקצוות של הבצק יחד לקצץ את הבליטה עד 1 אינץ'. מקפלים את הקצה תחת עצמו ואת crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
חותכים 4 חריצים בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
11
אופים את העוגה במרכז התנור למשך 1 שעה ו-15 דקות, עד שהקרום התחתון מוזהב והפרי מבעבע. במידת הצורך, מכסים את הקצה בנייר כסף במשך הדקות האחרונות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
תן לעוגה להתקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.