עוגת הדלעת המיושנת של סוזן
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 8860 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך קרום, סוכר חום, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכרים, מלח ותבלינים, וגרידת לימון בקערה גדולה. מקציפים את הביצים ומוסיפים לקערה. מערבבים בפרה הדלעת. מערבבים בקרם.
להקציף את כולם יחד עד משולב היטב. 3
יוצקים לתוך מעטפת העוגה ואופים ב 218° במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות להפחית את הטמפרטורה ל350.
אופים 40-50 דקות, או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.4 מגניב על מתלה תיל במשך 2 שעות. שים לב כי פשטידת הדלעת תצא מהתנור כל נפוח (מן החמצה של הביצים), ויהיה להסיט כפי שהוא מתקרר.