עוגת החמאה של הדבש
עוגת החמאה של הדבש עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 525 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת החמאה של הדבש, עוגת שכבת חמאת דבש, ו חמאת בוטנים עוגת חמאה דבש עם שוקולד חמאת בוטנים Streusel.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת 9 אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ואז מוסיפים את הוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה; להכות היטב.
מורחים חצי הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים יחד את הקינמון וכוס סוכר 1.
מפזרים את רובו על הבלילה במחבת.
מורחים את שאר הבלילה למחבת ומפזרים את כל תערובת הסוכר שנותרה מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.