עוגת החמאה של הדבש עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 525 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת החמאה של הדבש, עוגת שכבת חמאת דבש, ו חמאת בוטנים עוגת חמאה דבש עם שוקולד חמאת בוטנים Streusel.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת 9 אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ואז מוסיפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
4
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה; להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
קמח לכל מטרה
5
מורחים חצי הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מערבבים יחד את הקינמון וכוס סוכר 1.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
7
מפזרים את רובו על הבלילה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מורחים את שאר הבלילה למחבת ומפזרים את כל תערובת הסוכר שנותרה מעל.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.