קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

עוגת הרועים המסורתית של מומיה בום

עוגת הרועים המסורתית של מומיה בום
גשו לסופר וקנו מלאי בשר, תפוחי אדמה מזהב יוקון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. נסו עוגת הרועים המסורתית של מומיה בום, אוכל מפחיד: מומיות-כלבים ועוגיות מומיות, ו עוגת הרועים הטובה ביותר! (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ב 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים חמאה ושמן למחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בצל מטגן, גזר, סלרי ושום עד במכרז במשך כ 7 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. ברגע שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים קצת מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיף את רוטב ווסטרשייר ומניות בשר בקר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מערבבים באפונה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
העברת תערובת לתבנית אפייה חסינת תנור ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים תפוחי אדמה על גבי תערובת בקר טחון להתפשט באופן שווה, פעם פני השטח העליון כבר מכוסה, לגרוף דרך עם מזלג, כך שיש פסגות כי יהיה חום יפה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מניחים את המנה לתוך התנור שחומם מראש ומבשלים עד השחמה על 20 דקות. כפית את פשטידת הרועים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
ממלאים סיר גדול במים קרים וכף מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים תפוחי אדמה למים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
תן תפוחי אדמה לבשל עד רך על 20 דקות. לאחר תפוחי האדמה הם בצפיפות הרצוי, לנקז את תפוחי האדמה ומניחים אותם בחזרה לסיר למעוך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים חמאה ושמנת ומתחילים לרסק תפוחי אדמה לתוך עקביות חלקה למחצה. פעם במרקם הרצוי להוסיף גבינה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי