עוגת הרועים המסורתית של מומיה בום
גשו לסופר וקנו מלאי בשר, תפוחי אדמה מזהב יוקון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. נסו עוגת הרועים המסורתית של מומיה בום, אוכל מפחיד: מומיות-כלבים ועוגיות מומיות, ו עוגת הרועים הטובה ביותר! (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ב 400 מעלות F.
מוסיפים חמאה ושמן למחבת גדולה על חום בינוני.
בצל מטגן, גזר, סלרי ושום עד במכרז במשך כ 7 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. ברגע שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים קצת מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים באופן שווה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד כ -10 דקות.
מוסיף את רוטב ווסטרשייר ומניות בשר בקר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים ומבשלים עוד 10 דקות.
העברת תערובת לתבנית אפייה חסינת תנור ולהתפשט באופן שווה.
מניחים תפוחי אדמה על גבי תערובת בקר טחון להתפשט באופן שווה, פעם פני השטח העליון כבר מכוסה, לגרוף דרך עם מזלג, כך שיש פסגות כי יהיה חום יפה.
מניחים את המנה לתוך התנור שחומם מראש ומבשלים עד השחמה על 20 דקות. כפית את פשטידת הרועים ומגישים.
ממלאים סיר גדול במים קרים וכף מלח.
מוסיפים תפוחי אדמה למים ומביאים לרתיחה.
תן תפוחי אדמה לבשל עד רך על 20 דקות. לאחר תפוחי האדמה הם בצפיפות הרצוי, לנקז את תפוחי האדמה ומניחים אותם בחזרה לסיר למעוך.
מוסיפים חמאה ושמנת ומתחילים לרסק תפוחי אדמה לתוך עקביות חלקה למחצה. פעם במרקם הרצוי להוסיף גבינה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.