עוגת התפוחים של ויליאם טל לעולם לא מתגעגעת
עוגת התפוחים שלעולם לא מתגעגעת של ויליאם טל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 446 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תמצית ונילן, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו די גרועה. נסו מיס ליזי קילו עוגה, לא יכול לפספס עוגת ספל מיקרוגל להכין היום, ו ויליאם טל קרפ עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ו -1 / 4 כוס סוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה ביצה 1; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים שמן עם יתרת הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב קמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח וסודה לשתייה; מקציפים בהדרגה לתערובת שמן עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תפוחים, גזר ופקאן.
מעבירים מחצית מבלילת התפוחים ל -10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורץ; שכבה עם תערובת גבינת שמנת ושאר בלילת התפוחים.
אופים ב 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
בסיר גדול מביאים לרתיחה את הסוכר החום, החמאה והחלב. מבשלים ומערבבים 1 דקה.
מסירים מהאש; מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת תפוחים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.