עוגת וניל עם ריבה אגס
המתכון וניל Panna קוטה עם ריבת אגס מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 297 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגסים ברטלט, חלב, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו אגס וניל פטל פאנה קוטה, קפה וניל, ו קפה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק יחד אגסים וסוכר. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין על שמנת.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך, על 1 דקה.
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום מתון, לטאטא יחד חלב וסוכר. לגרד זרעים מ וניל שעועית; להוסיף שעועית.
חום, לטאטא מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס, כ 2 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בתערובת שמנת. מסננים באמצעות מסננת בסדר, להשליך שעועית וניל, ואז מצקת תערובת לתוך 8 (4-אונקיה) ramekins. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
בסיר בינוני כבד מעל חום מתון, לשלב 1/2 כוס מים תערובת אגס. מביאים לרתוח, חשופים ומבשלים עד האגסים רכים, כ 20 דקות.
העברת תערובת למעבד מזון פירה עד חלקה.
להעביר ריבה לקערה בינונית, לכסות בחוזקה, ומקרר עד מגניב, על 1 שעה. (ריבה ישמור, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.)
הפעל סכין חדה דק סביב קצה הפנימי של כל ramekin כדי לשחרר. לטבול בתחתית 1 ramekin בקערה של מים חמים מאוד 6 שניות. שים צלחת מעל ramekin, ולאחר מכן הפוך panna קוטה על צלחת, להרים בעדינות את ramekin. חזור על unmold הנותרים panna cottas. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס ריבה אגס ומגישים.