קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית

עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית
גשו לסופר וקנו עלי גרניום עלה, קרם של טרטר, צבע מאכל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ורד גרניום ויקטוריאנית, עוגת שוקולד עם ציפוי גרניום ורד, ו עוגת גרניום מבושמת.

הוראות

1
להשרות את החמאה לעוגה: לשפשף 6 עלי גרניום עלה לשחרר את השמנים. לעטוף את העלים סביב החמאה. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
להשרות את הסוכר עבור הזיגוג: לשפשף 4 עלי גרניום עלה, ולאחר מכן לשלב עם 1 1/2 כוסות סוכר במיכל אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 9-by-13 אינץ תבנית אפייה. לשפשף את הנותרים 10 עד 12 עלים ולסדר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. בקערה נפרדת, מערבבים את החלב, 3/4 כוס מים והוניל. פתח את החמאה והסר את העלים. הכה את החמאה ו 1 3/4 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד פלאפי. מקציפים את החלבונים, שניים בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם תערובת החלב, מתחיל ומסתיים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת; אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות; הפוך את העוגה על מתלה ולהסיר את העלים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את העלים מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
שים את הסוכר, חלבוני ביצה, שמנת של טרטר, מלח ומים קרים 1/3 כוס בקערה חסינת חום גדולה ומכה עם מיקסר, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים בקושי. לנצח עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר מהחום, להוסיף את צבע מאכל ולהכות עד להפיץ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
5
מורחים את הזיגוג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
צילום: קאנה אוקדה