עוגת זנגביל קלאסית
עוגת זנגביל קלאסית היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, זנגביל טחון, מולסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות זנגביל קלאסיות, עוגיות זנגביל קלאסיות, ו עוגת זנגביל קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח מחבת 12 כוסות.
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח. בקערה נפרדת, מערבבים רסק תפוחים עם סודה לשתיה. בקערה שלישית, גדולה, ביצים לטאטא, ביצה לבן, מולסה, סוכר חום ושמן עד חלקה.
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים בעדינות ליצירת הבלילה חלקה. מקפלים בתערובת רסק תפוחים.
אופים במרכז התנור עד שקיסם שיניים מוכנס באמצע עוגת זנגביל יוצא נקי, 45 דקות. מגניב 5 דקות במחבת על מתלה חוט, ואז unmold כדי מגניב לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.