עוגת חג המולד אנגלית
עוגת חג המולד אנגלית היא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.52 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1280 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו שקדים, ברנדי, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת חג המולד אנגלית, עוגת גבינה לחג המולד עם מילוי טופי אנגלי, ו ואיך הרסתי את הפתעת חג המולד שלי.
הוראות
משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' ומרפדים אותה בנייר אפייה. הניחו בצד.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, התבלין המעורב, הקינמון וגרידת הלימון. מערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה נפרדת שמנת יחד את החמאה והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים עד שכל אחת מתמזגת פנימה. מערבבים פנימה את החומרים היבשים רק עד שהם לחים, ואז מקפלים פנימה את הצימוקים, הצימוקים המוזהבים, הדומדמניות, הדובדבנים והשקדים.
כפית לתוך המחבת מוכן להחליק את הדף. לעשות רושם קל במרכז עם החלק האחורי של כף כך העוגה יסתדר ברמה. מכסים ומשאירים במקום קריר למשך הלילה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מניחים את תבנית העוגה על תבנית עם נייר אפייה.
אופים במשך 4 שעות בתנור שחומם מראש. בסיום העוגה, שיפוד המוחדר למרכז אמור לצאת נקי. מגניב במחבת במשך שעה 1, ואז להתברר על מתלה חוט ולהסיר את הנייר. כשהוא קריר לחלוטין, תקע עם שיפוד כל סנטימטר בערך, וכף ברנדי לתוך החורים. עוטפים בנייר שעווה ומאחסנים במקום קריר עד להגשה.