עוגת חג שוקולד
עוגת חג שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 451 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . גשו לסופר וקנו שמנת, מים, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 28% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חג , עוגת חג מנטה שוקולד ועוגת חג שוקולד לבן .
הוראות
בסיר קטן מערבבים חמאה, שמן ושוקולד. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב עד שהשוקולד נמס.
להוסיף מים; מצננים 15 דקות. מערבבים בקערה את שאר מרכיבי העוגה וטורפים היטב. מקפלים את תערובת השוקולד לבלילה.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 8-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
בינתיים, למילוי, מערבבים בסיר קטן את החלב, הסוכר והמים. מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מוסיפים צימוקים ותמרים. מבשלים ומערבבים עד שמסמיך, כ-5 דקות.
מסירים מהאש; להוסיף וניל ואגוזים. מגניב.
עבור ציפוי, להמיס צ'יפס; להוסיף וניל ואגוזים. מגניב. מערבבים שמנת חמוצה ומלח; מקציפים עם כף עד לקבלת מרקם חלק. מצננים 5 דקות או עד שהציפוי משיג עקביות פיזור.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
מורחים במילוי; למעלה עם עוגה שנייה. פרוסט החלק העליון והצדדים של העוגה. מצננים שעה אחת לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.