והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. אם יש לך גבינת שמנת, אגוזי מלך, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת חטיף תפוח, עוגת חטיף פאי תפוחים, ו עוגת חטיף תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. Mist 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אגוזים מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה; אופים עד קלוי, 5 עד 7 דקות, ערבוב באמצע. בקערה, מערבבים קמח, סודה לשתייה, קינמון, זנגביל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה, להקציף חמאה, סוכר, ביצים ווניל. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה. מקפלים תפוחים ואגוזים. (בלילה יהיה עבה מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים על מתלה תיל ולתת לעוגה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
הפוך ציפוי: בקערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה, לנצח גבינת שמנת וחמאה. מקציפים במיץ לימון. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף סוכר של ממתקים בהדרגה. קפל התלהבות.