עוגת חמוציות חמוץ
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת חמוציות חמוץ יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1972 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שעועית וניל, ציפורן טחון, מלטש סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת חמוציות חמוץ, עוגת חמוציות, ו עוגת ריבה חמוציות.
הוראות
מחממים את התנור ל 218°, מסדרים מתלה באמצע, ומניחים תבנית אפייה (גדולה מספיק כדי להחזיק את העוגה) או אבן אפייה על המדף.
מערבבים חמוציות, אגסים וסוכר בסיר גדול על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד אגסים הם רק במכרז וסוכר הוא מומס, על 20 עד 25 דקות.
מסננים פירות דרך מסננת רשת בסדר, הזמנת מיצים בקערה חסינת חום.
מעבירים פירות לקערה בינונית ומוסיפים שעועית וניל וזרעים, ציפורן, סירופ תירס, גרידת תפוזים, ומספיק מיצים שמורים רק כדי להרטיב את הפרי, על 1/3 כוס. (המיצים לא צריכים להיות איגום בתחתית הקערה.) מערבבים לשלב; להפריש להתקרר, לפחות 10 דקות.
מניחים חלמון ביצה וחלב בקערה קטנה ומקציפים עד בשילוב שווה; להפריש.לאחר שהבצק נח והמילוי קריר, מגלגלים דיסק בצק עוגה אחד על משטח מקורנן לעובי 1/8 אינץ'. קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ את העודף, עוזב 1/2 אינץ'.
מרדדים את הדיסק השני של הבצק על משטח מקומח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות חותך מאפה או סכין, לחתוך פתיחה עגולה 1 אינץ ' במרכז.
יוצקים את מילוי החמוציות לצלחת העוגה, ומניחים את הבצק השני למעלה כדי להקיף. צבטו את הגבול כדי לאטום את שני הקרום וליצור קצה דקורטיבי, מחורץ.
מברשת תערובת ביצה מעל העוגה ומפזרים סוכר מלטש.
מניחים עוגה על אבן האפייה או גיליון במרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, במשך 10 דקות. הפחת את החום ל-375 ° F. קוק למשך 45 עד 50 דקות נוספות, או עד שהקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע ועבה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפני חיתוך.זיווג משקאות: Dashe Dry Creek Late Harvest Zinfandel, California. זה זינפנדל הקציר מאוחר יש את כל התבלינים ופירות כהים להחזיק עד חמוציות, וזה בצד היבש של יינות קינוח, מה שהופך אותו התאמה מושלמת noncloying לקינוח טארט זה.