עוגת יער שחורה עם ציפוי קצפת
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, גבינת שמנת, קצפת לא חלבית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת יער שחורה עם ציפוי קצפת, עוגת יער שחורה עם ציפוי מוס שוקולד-שקדים, ו עוגת גבינת שמנת יער שחורה.
הוראות
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת מיני קאפקייקס עם 36 ספינות מיני.
בקערת ערבוב כבדה, לערבב יחד את כל החומרים יבשים. לאחר מעורבב היטב, להוסיף את כל החומרים הרטובים למעט מים רותחים. ברגע שכולם מעורבבים יחד, מוסיפים לאט את המים הרותחים.
עבור מילוי הדובדבן: לשים את כל החומרים בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 1 דקה. כאשר המילוי נעשה, זה צריך להיות עבה כמו ריבה.
למילוי גבינת שמנת: בקערה קטנה, מקציפים את גבינת השמנת עם מערבל יד עד רכות.
הוסף את כל שאר החומרים עד בשילוב לחלוטין. מגניב במקרר עד מוכן לשימוש.
כדי להרכיב: למלא את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מהדרך עם הבלילה. כפית 1 כפית מילוי גבינת שמנת ו 1 כפית מילוי דובדבן למעלה.
אופים עד שהעוגה קופצת בחזרה אחרי שאתה נוגע בו, כ -22 דקות. כאשר הקאפקייקס נעשים, להסיר מהמחבת ולמקם על מגש להתקרר.
מקציפים את קרם ההצלפה הלא חלבי בקערת ערבוב כבדה עם מצורף מקציף עד פסגות נוקשות טופס.
מניחים את הקצפת בשקית מאפה, וכאשר העוגות מקורר לחלוטין, צינור כמות נדיבה של ציפוי על גבי.
מקשטים עם שבבי שוקולד ודובדבני מרשינו.