עוגת ליים עם גרגרי קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט ליים עם גרגרי קיץ. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 924 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם ביצים, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: סלסלות מרנג שקדים עם קרם לימון וגרגרים, עוגת ליים עם תפוזונים, ו עוגות ליים עם פירות יער טריים.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח, החמאה והסוכר לקערה של מעבד מזון ולעבד עד פירורים עדינים טופס.
מוסיפים את הביצה ואת 1 כף מים קרים, ומערבבים עד שהבצק מגיע יחד. הפוך על גיליון של סרט נצמדות, לעטוף להירגע במשך 20 דקות.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חותכים את הבצק ל 8 חתיכות שוות.
מרדדים כל חתיכה על משטח מקומח קלות וקו 8 בודדים 10cm tins טארט. הגדר על תבנית אפייה גדולה להירגע שוב במשך 20 דקות.
קו מאפה המקרים עם קלף אפייה (במקרים מאפין נייר מושלמים) אפייה שעועית, ואופים עיוורים במשך 10 דקות.
הסר את הנייר ואת השעועית, ואופים במשך 10 דקות נוספות עד חום זהוב פריך. לקצץ את הקצוות מאפה באמצעות סכין קטנה, חדה.
כדי להפוך את קרם סיד, לשים את גרידת 2 לימונים, כל מיץ, סוכר וחמאה בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות. מערבבים עד שהסוכר מומס והחמאה נמסה.
מערבבים את הביצים וממשיכים לבשל בעדינות עד שהתערובת התעבה מספיק כדי לצפות את גב כף.
יוצקים את הקרד בזהירות לתוך מאפים ומפזרים גרידת סיד הנותרים. השאר לקרר.
הכן את הפירות, חציית התותים (במידת הצורך) ומערבבים הכל יחד. מקציפים את הקרם בקלילות. מניחים טארט על כל צלחת עם כפית של שמנת וערימת פירות בצד. אבק עם סוכר הדובדבן לפני ההגשה.