קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון עם מילוי לימון וזיגוג חמאת לימון

עוגת לימון עם מילוי לימון וזיגוג חמאת לימון
עוגת לימון עם מילוי לימון וזיגוג חמאת לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-639 היו אומרים שזה פגע במקום. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת לימון רול עם מילוי לימון, עוגת לימון עם מילוי שמנת וקורט לימון, ו עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8 אינץ ' מחבתות עגולות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך, על 5 דקות. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר במחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות. ואז להתהפך על מדפים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
כדי לעשות מילוי: בסיר בינוני, לערבב יחד 1 כף לימון גרידת, 1/2 כוס מיץ לימון ו 1 כף קורנפלור עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
גרידת לימוןגרידת לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מערבבים ב 6 כפות חמאה ו 3/4 כוס סוכר, ולהביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני. להרתיח במשך דקה אחת, ערבוב כל הזמן. בקערה קטנה, עם מקציף חוט, לנצח חלמונים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
להקציף בכמות קטנה של תערובת לימון חם.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
יוצקים את תערובת הביצים לתוך מחבת הרוטב, להכות את תערובת לימון חם במהירות. להפחית את החום נמוך; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות, או עד עבה (לא לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
רוטברוטב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
יוצקים תערובת לקערה בינונית. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות העור כפי שהוא מתקרר. מגניב לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
11
כדי להכין ציפוי: בקערה גדולה, לנצח את הסוכר של ממתקים, 1/2 כוס חמאה, 2 כפות מיץ לימון 1 כפית לימון גרידת עד חלקה. הכה בחלב, ולהגדיל את המהירות ולהמשיך להכות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
ציפויציפוי
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
כדי להרכיב: עם סכין משונן ארוך, לפצל כל שכבת עוגה במחצית אופקית, מה שהופך 4 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
13
מניחים שכבה 1, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה.
14
מורחים עם חצי ממילוי הלימון. למעלה עם שכבה נוספת, ולהפיץ עם ציפוי 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
לימוןלימון
15
הוסף שכבה שלישית, והתפשט עם המחצית הנותרת של מילוי הלימון. לחץ על שכבת העוגה הסופית, ואת החלק העליון כפור וצדדים של עוגה עם הנותרים זיגוג. מקררים את העוגה עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
לימוןלימון