עוגת לימון פאונד עם זיגוג Chambord
עוגת לימון פאונד עם זיגוג Chambord עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 298 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קליפת לימון, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימון פאונד עם זיגוג Chambord, עוגת לימון פאונד עם זיגוג דבש לימון, ו עוגת קילו פחות בישול עם זיגוג לימון.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת 12 כוס עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפות סוכר מגורען. תניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים 2 כוסות סוכר מגורען וחמאה 3/4 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 4 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים רינד, מיץ 1/4 כוס, וניל; לנצח עד בשילוב. מכות במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להכות רק עד בשילוב (הבלילה תהיה עבה).
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת. פירס קייק בנדיבות עם מפרט עץ.
מברשת 2 כפות ליקר על עוגה חמה.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר, 2 1/2 כפות ליקר, 1 מיץ כף, ו 1 כף חמאה, ערבוב עם מקציף עד חלקה.
טפטוף איטי מעל עוגה חמה. מגניב לגמרי.