קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת לימון

עוגת לימון
עבור הקרום

הוראות

1
הסר את מחבת טארט מהמקרר. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ על בצק האגוז הצונן באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. לקצץ את כל בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים את הקרום במשך 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לסובב אותו ואופים עוד 10 עד 15 דקות, או עד שהוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את הקרום מהתנור ולתת לו להתקרר בזמן שאתה עושה את המילוי. (ייתכנו כמה סדקים בקרום; הם לא ישפיעו על טארט סיים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לסביאון
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את הקערה על הסיר, באמצעות מקציף גדול, מקציפים את התערובת בזמן שאתה הופך את הקערה (לחימום אפילו). לאחר כ 2 דקות, כאשר הביצים הם קצף יש התעבה, להוסיף שליש מיץ לימון. המשך לטאטא במרץ, כאשר התערובת מתעבה שוב, להוסיף עוד שליש מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מקציפים עד שהתערובת מתעבה שוב, ואז מוסיפים את מיץ הלימון שנותר. המשך לטאטא במרץ, עדיין מפנה את הקערה, עד התערובת היא מעובה ואור בצבע ואת whisk משאיר שביל בתחתית הקערה. זמן הבישול הכולל צריך להיות 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
כבו את החימום והשאירו את הקערה מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקציף בחמאה חתיכה בכל פעם. הסביאון אולי ישתחרר מעט, אבל הוא יתעבה ויוצב כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את הסביאון החם לתוך קרום טארט ומניחים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים את המטגן. בעוד הסביאון עדיין חם, מניחים את הטארט תחת המטאטא. השארת הדלת פתוחה, חום החלק העליון של sabayon, סיבוב טארט במידת הצורך אפילו צבע; זה ייקח רק כמה שניות, אז לא להשאיר את התנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את הטארט מן broiler ולתת לו לשבת לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
בושון
10
אומן
11
Artisan