קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג')

עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג')
אם יש לך vanillan extract, buttermilk, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, עוגת שוקולד עם מילוי פאדג'מוקצף וקרם חמאה שוקולד, ו עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 191°. משמנים מחבת 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הוסף 2 כפות אבקת קקאו למחבת ולנער ברז מחבת בעדינות עד החמאה מצופה לחלוטין בקקאו. להטות את עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קקאו וקפה, להכות על מהירות בינונית במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים שמן, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים חלב חמאה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סודה לשתייה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים מלח, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים וניל, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים ביצים, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סוכרים, מכים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים קמח ומכים על 5 דקות כדי להסיר כל גושים. הבלילה עלולה להתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהשתמש במרית כדי להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד tester עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
העברה למתלה ולאפשר להתקרר לפחות 30 דקות.
9
העברה למקפיא לפחות שעה ועד לילה.
10
לקבלת קרם חמאה: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם יחד חמאה וקיצור על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הוסף סוכר של ממתקים ומערבבים לשלב באופן מלא, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד מעורבב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
13
מעבירים ציפוי לשקית צנרת עם קצה עגול גדול. מקררים לפחות 15 דקות כדי לחזק את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
14
ציפוי צינור לרוחב לשבעה קווים רחבים 1 אינץ מרווח 1 אינץ ' זה מזה (כל "בליטה" צריך לרוץ אורך העוגה, 9 אינץ ' ארוך). להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
15
עבור פאדג': בקערה גדולה להקציף יחד חמאה, סוכר קונדיטור ווניל ולהניח בצד. בסיר בינוני, לשלב, סוכר, קקאו, סירופ תירס, מלח ו 1 מקל שווה של חמאה. מערבבים מדי פעם כדי לשלב באופן מלא חמאה כפי שהוא נמס ואז להביא תערובת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
מבשלים עד רישום תערובת 116° על ממתקים או מיד לקרוא מדחום (כמות קטנה ירד לתוך מים קרים צריך ליצור כדור רך, גמיש), ולאחר מכן להסיר מן החום. בעוד לטאטא כל הזמן, להוסיף תערובת חמה תערובת חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
להוסיף חתיכות חמאה שנותרו ולהמשיך לטאטא עד משולב באופן מלא תערובת יש מקורר (ציפוי חייב להיות רק מעט חם).
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
18
הסר עוגה חלבית מהמקפיא ושופכים ציפוי מקורר על העוגה במשיכות ארוכות כדי לכסות לחמניות חמאה לחלוטין. הערה: ציפוי יהיה דק דמוי צלחת. עבודה במהירות ובאופן שווה תוכל לכסות לחלוטין את בליטות עם שכבה דקה של ציפוי, בעוד" זיגוג נגר " תיצור כיסים fudgy לאורך פני השטח ליד בליטות כי יהיה המשרד במקפיא. להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות יותר להגדיר. סכין חיתוך קטנה ויעילה ביותר לחיתוך תוך שמירה על המראה הייחודי של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
19
מגישים צונן ולאחסן שאריות במקרר או במקפיא.