קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג')

עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג')
אם יש לך vanillan extract, buttermilk, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, עוגת שוקולד עם מילוי פאדג'מוקצף וקרם חמאה שוקולד, ו עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 191°. משמנים מחבת 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הוסף 2 כפות אבקת קקאו למחבת ולנער ברז מחבת בעדינות עד החמאה מצופה לחלוטין בקקאו. להטות את עודף.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קקאו וקפה, להכות על מהירות בינונית במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים שמן, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים חלב חמאה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סודה לשתייה, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים מלח, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים וניל, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים ביצים, מכים במשך 30 שניות; מוסיפים סוכרים, מכים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
5
מוסיפים קמח ומכים על 5 דקות כדי להסיר כל גושים. הבלילה עלולה להתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהשתמש במרית כדי להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד tester עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
העברה למתלה ולאפשר להתקרר לפחות 30 דקות.
9
העברה למקפיא לפחות שעה ועד לילה.
10
לקבלת קרם חמאה: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם יחד חמאה וקיצור על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
הוסף סוכר של ממתקים ומערבבים לשלב באופן מלא, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד מעורבב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
13
מעבירים ציפוי לשקית צנרת עם קצה עגול גדול. מקררים לפחות 15 דקות כדי לחזק את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
14
ציפוי צינור לרוחב לשבעה קווים רחבים 1 אינץ מרווח 1 אינץ ' זה מזה (כל "בליטה" צריך לרוץ אורך העוגה, 9 אינץ ' ארוך). להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
15
עבור פאדג': בקערה גדולה להקציף יחד חמאה, סוכר קונדיטור ווניל ולהניח בצד. בסיר בינוני, לשלב, סוכר, קקאו, סירופ תירס, מלח ו 1 מקל שווה של חמאה. מערבבים מדי פעם כדי לשלב באופן מלא חמאה כפי שהוא נמס ואז להביא תערובת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מבשלים עד רישום תערובת 116° על ממתקים או מיד לקרוא מדחום (כמות קטנה ירד לתוך מים קרים צריך ליצור כדור רך, גמיש), ולאחר מכן להסיר מן החום. בעוד לטאטא כל הזמן, להוסיף תערובת חמה תערובת חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
להוסיף חתיכות חמאה שנותרו ולהמשיך לטאטא עד משולב באופן מלא תערובת יש מקורר (ציפוי חייב להיות רק מעט חם).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
18
הסר עוגה חלבית מהמקפיא ושופכים ציפוי מקורר על העוגה במשיכות ארוכות כדי לכסות לחמניות חמאה לחלוטין. הערה: ציפוי יהיה דק דמוי צלחת. עבודה במהירות ובאופן שווה תוכל לכסות לחלוטין את בליטות עם שכבה דקה של ציפוי, בעוד" זיגוג נגר " תיצור כיסים fudgy לאורך פני השטח ליד בליטות כי יהיה המשרד במקפיא. להחזיר את העוגה למקפיא לפחות 30 דקות יותר להגדיר. סכין חיתוך קטנה ויעילה ביותר לחיתוך תוך שמירה על המראה הייחודי של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
מגישים צונן ולאחסן שאריות במקרר או במקפיא.

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, טמפרטורת החדר.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה שחור חםקפה שחור חם5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרממתקים סוכרממתקים סוכר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה, ארוז היטבסוכר חום כהה, ארוז היטב791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס כההסירופ תירס כהה2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה16קרום: פירורי קרקר גרהם(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות בגודל כף(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות בגודל כף791 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותק ההולנדית תהליךאבקת קקאו לא ממותק ההולנדית תהליך1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור ירקותקיצור ירקות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן