קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מוס פטל

עוגת מוס פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מוס פטל. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פטל, שמנת כבדה, אבקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגת מוס פטל, עוגת מוס פטל, ו מוס פטל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הופך חום זהוב, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
בקערה גדולה, לטאטא את השמנת הכבדה עם הסוכר של קונדיטור עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
להעביר למקרר עד מוכן לשימוש.
6
מניחים 1/4 כוס מים קרים במיכל קטן ומפזרים ג ' לטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען ופירות יער מופשר ולהביא לרתוח על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם כדי לשבור את חתיכות מוצקות. אפשר את פירות יער להתבשל עד שבור לחלוטין וחלק מהמים התאדה, מעבה את התערובת, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום ומיד לטאטא את הג ' לטין פורח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
לטאטא במשך דקה אחת, כדי להבטיח כי הג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
הגדר קערה גדולה מלאה שני שליש הדרך לפסגה עם קרח ומים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מניחים את הסיר עם תערובת ברי לתוך קערה מוכנה של קרח ומים ולאפשר לו להתקרר. מערבבים אותו באופן קבוע כדי לשמור על הג ' לטין מן ההגדרה עד תערובת פטל מרגיש קר למגע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
מעבירים את תערובת הפטל לקערה גדולה. מערבבים בערך 1/4 של קצפת צונן, כדי להבהיר את תערובת פטל, ולאחר מכן להשתמש מרית גומי גדולה לקפל במחצית הקצפת הנותרים. מקפלים בעדינות עד שהצבע עקבי, דואגים לא לרוקן את המוס. להחזיר את שאר הקרם למקרר כדי לשמש ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
13
יוצקים את המוס לתוך קליפת העוגה מקורר להירגע במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
14
כאשר מוכן לשרת מחדש את הקצפת הנותרים רק מספיק כדי להחזיר אותו לפסגות רכות. באמצעות שקית צנרת מצויד בצינור קצה כוכב גדול הקרם על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
15
מגישים מיד, ומקררים שאריות.