קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מוס פטל

עוגת מוס פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מוס פטל. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פטל, שמנת כבדה, אבקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגת מוס פטל, עוגת מוס פטל, ו מוס פטל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הופך חום זהוב, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה גדולה, לטאטא את השמנת הכבדה עם הסוכר של קונדיטור עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר למקרר עד מוכן לשימוש.
6
מניחים 1/4 כוס מים קרים במיכל קטן ומפזרים ג ' לטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען ופירות יער מופשר ולהביא לרתוח על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם כדי לשבור את חתיכות מוצקות. אפשר את פירות יער להתבשל עד שבור לחלוטין וחלק מהמים התאדה, מעבה את התערובת, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום ומיד לטאטא את הג ' לטין פורח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
לטאטא במשך דקה אחת, כדי להבטיח כי הג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
הגדר קערה גדולה מלאה שני שליש הדרך לפסגה עם קרח ומים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים את הסיר עם תערובת ברי לתוך קערה מוכנה של קרח ומים ולאפשר לו להתקרר. מערבבים אותו באופן קבוע כדי לשמור על הג ' לטין מן ההגדרה עד תערובת פטל מרגיש קר למגע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מעבירים את תערובת הפטל לקערה גדולה. מערבבים בערך 1/4 של קצפת צונן, כדי להבהיר את תערובת פטל, ולאחר מכן להשתמש מרית גומי גדולה לקפל במחצית הקצפת הנותרים. מקפלים בעדינות עד שהצבע עקבי, דואגים לא לרוקן את המוס. להחזיר את שאר הקרם למקרר כדי לשמש ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
יוצקים את המוס לתוך קליפת העוגה מקורר להירגע במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
14
כאשר מוכן לשרת מחדש את הקצפת הנותרים רק מספיק כדי להחזיר אותו לפסגות רכות. באמצעות שקית צנרת מצויד בצינור קצה כוכב גדול הקרם על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
15
מגישים מיד, ומקררים שאריות.