מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, סודה לשתייה, סוכר חום וסוכר קונדיטורים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה, עוגת בונדט מוקה פאדג'עם זיגוג פאדג' מוקה, ו עוגת קופסת קרח מוקאן עם עוגת שוקולד סיבוב 2 עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שלב קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם קפה ושמנת חמוצה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.