עוגת מח עצם ופקאן עם זיגוג מייפל
מח & עוגת פקאן עם זיגוג מייפל דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 60 אוהדים. אם יש לכם שמן חמניות, סוכר חום, תבלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מייפל מח עצם חורים סופגנייה, עוגת תפוחים ושמן זית עם זיגוג מייפל, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת מייפל שמנת.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
גריז קו 22cm עגול קפיץ עוגה פח עם אפיית קלף. מנפים את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה לקערה ומתפוררים בסוכר. בקערה נפרדת, להכות את הביצים עם גרידת תפוזים ומיץ, ואז לשפוך את השמן.
מוסיפים את מח העצם ואת 150 גרם של פקאן לתערובת השמן, ואז להכות לתוך הקמח עד בשילוב. עצה לתוך פח העוגה, להחליק את החלק העליון ואופים במשך 1 שעות 20 דקות, או עד שיפוד יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 30 דקות בדיל לפני הסרת הצבת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בעוד העוגה מתקררת, לעשות את הדובדבן על ידי להכות את כל החומרים יחד. כאשר העוגה התקררה, להשתמש מרית כדי להפיץ את הדובדבן על החלק העליון.
מפזרים על שאר הפקאן כדי לקשט ולשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "