קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מייפל עם תפוחי חמאה חומים

עוגת מייפל עם תפוחי חמאה חומים
עוגת מייפל עם תפוחי חמאה חומים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 572 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 185 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שיבולת שועל ממולא תפוחים אפויים עם חמאת מייפל חום, עוגת תפוחים הפוך עם חמאה חומה מייפל, ו חמאה חומה-עוגת פולנטה עם מייפל קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור תפוחי חמאה חומים: לזרוק תפוחים עם מיץ לימון ומלח. במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני עד תחילת קצף, 3 עד 4 דקות. לסובב את המחבת בעדינות מעת לעת ולהמשיך לבשל עד הקצף שוכך ואתה רואה מוצקים מתחילים חום בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים תפוחים, סירופ, וסוכר למחבת ו sautée עד רק במכרז, 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום. עם כפית מחוררת, להעביר תפוחים לצלחת, עוזב מיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. עם מברשת מאפה, גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם כ 3/4 כף חמאה. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול ומברשת קלף עם חמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
מברשת מאפהמברשת מאפה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, זנגביל, ואגוז מוסקט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 4 כפות חמאה ושמן על מהירות בינונית עד אור משולב באופן מלא, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים סירופ מייפל וממשיכים להכות במהירות בינונית עד עבה וחיוור, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים 30 דקות עד העליון מוגדר ומתחיל חום. למעלה עם תפוחים ולהמשיך לאפות עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 60 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת 10 דקות. לשחרר ולהסיר springform.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
בעוד העוגה הוא קירור, מערבבים תפוח טפטוף במחבת ולהביא להתבשל מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד מעובה, מבעבע, מופחת על כוס¼. טפטוף מיידי על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
עוגה מגניבה על 45 דקות ומגישים חם עם גלידה. העוגה יכולה להיות מקוררת לחלוטין ומוגשת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת