קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג קרם קוקוס

עוגת מרנג קרם קוקוס
עוגת קרם קוקוס היא עוגת קצפת צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך קוקוס, קרם של טרטר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת מרנג קרם קוקוס, פאי קרם קוקוס-O-Neer קרם מרנג פאי, ו עוגת מרנג קרם קוקוס מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים חצי וחצי, חלב קוקוס, ביצים, 3/4 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר; ערבוב כל הזמן, לאט להביא לרתיחה על חום נמוך ומבשלים עד עבה, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר סיר מחום; מקפלים 3/4 כוס קוקוס לתערובת עם תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את תערובת הקוקוס לתוך קרום העוגה האפוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מקציפים חלבונים בכוס או קערת מתכת עד קצף. בהדרגה להוסיף קרם של טרטר ו 6 כפות סוכר לבן, ממשיך להכות עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים תערובת ביצה לבנה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מפזרים 1/2 כוס קוקוס על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב, 12 עד 15 דקות. לעבור מתלה תיל כדי להתקרר עד מקורר לחלוטין למגע, על 1 שעה. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה