עוגת מרנג קרם קוקוס
עוגת קרם קוקוס היא עוגת קצפת צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך קוקוס, קרם של טרטר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת מרנג קרם קוקוס, פאי קרם קוקוס-O-Neer קרם מרנג פאי, ו עוגת מרנג קרם קוקוס מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים חצי וחצי, חלב קוקוס, ביצים, 3/4 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר; ערבוב כל הזמן, לאט להביא לרתיחה על חום נמוך ומבשלים עד עבה, כ 30 דקות.
הסר סיר מחום; מקפלים 3/4 כוס קוקוס לתערובת עם תמצית וניל.
יוצקים את תערובת הקוקוס לתוך קרום העוגה האפוי.
מקציפים חלבונים בכוס או קערת מתכת עד קצף. בהדרגה להוסיף קרם של טרטר ו 6 כפות סוכר לבן, ממשיך להכות עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד.
מורחים תערובת ביצה לבנה על העוגה.
מפזרים 1/2 כוס קוקוס על העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב, 12 עד 15 דקות. לעבור מתלה תיל כדי להתקרר עד מקורר לחלוטין למגע, על 1 שעה. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.