עוגת s ' mores עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לך לחנות ותביא שוקולד, קורנפלור, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו S ' Mores ספל עוגה, עוגת מרשמלו, ו עוגת תיבת קרח s ' mores (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°, ולאחר מכן גריז קו שלוש מחבתות עוגה עגולות 8in עם נייר קלף, משמן את הקלף מדי. בקערה בינונית לטאטא את הקמח, קורנפלור, קינמון, אבקת אפייה, ומלח יחד כדי לשלב, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את החמאה בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה ואור, להוסיף את הסוכר, ולהכות עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הוניל ומערבבים לשלב. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף את הביצים, קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב מלא לפני הוספת יותר. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם החלב, מתחיל וגימור עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכן ואופים במשך 30-35 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב מעיינות בחזרה כאשר נגע קל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
כדי להפוך את מילוי גנאש, לשים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שים את השמנת והסוכר במחבת קטנה על חום בינוני ולהביא רק לרתיחה. מיד, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך כמה דקות לפני ערבוב בעדינות יחד כדי ליצור גנאש משיי חלק. תרגיע את הגנאש עד שיתקרר ויתעבה מעט, אבל לא יציב. באמצעות מקצף, להכות עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מורחים את הגנאש על פני שתי שכבות העוגה ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את המרנג השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
שים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת החלבונים ביצה חמים למגע.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את הקערה מן החום, באמצעות מערבל חשמלי, להכות עד מרנג טופס פסגות מבריק נוקשה. (כאשר יש לך עשה את מרנג, אתה צריך לעבוד עם זה די מהר. אל תתנו לזה לעמוד או שזה יתייצב יותר מדי להתפשט בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כדי להרכיב את העוגה, לשים את שכבת העוגה הראשונה מעוטר שוקולד על דוכן עוגה או צלחת הגשה להתפשט עם שכבה דקה של מרנג. חזור עם שכבת העוגה השנייה מצופה שוקולד ולסיים עם השכבה הסופית. קח את המרנג הנותר והתפשט על פני החלק העליון והצדדים של העוגה—זה לא צריך להיראות מושלם, כמו כל פגמים רק להוסיף את האפקט. כדי לסיים את העוגה, לקחת מבער ולהצית קל מרנג עד שהוא זהוב.