פאי סיר ברווז דורש כ 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 163 גרם של שומן, וסך הכל 2113 קלוריות. אם יש לך עצמות ברווז, גבעולי פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ברווז מניות: מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להניח את עצמות הברווז על מגש סדינים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
4
שים את המגש על המדף האמצעי בתנור. צולים את העצמות עד שהן חומות זהובות עמוקות, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לנקז כל שומן מהמגש ולשים את העצמות בסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשף במשך כ 3 שעות. לרפרף את כל השומן המצטבר בחלק העליון עם מצקת בזמן שהוא רותח.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
לאחר 3 שעות, מסננים את המניה. אתה צריך להניב כ 2 ליטרים של מניות, אם יש לך בסופו של דבר עם הרבה יותר להמשיך ומבשלים אותו עד מופחת 2 ליטרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מילוי רוטב ברווז: ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר גדול. אל תתנו לחמאה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לטאטא בקמח ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא הופך חום בהיר מאוד, על 5 דקות. לאט לאט לטאטא ב 6 כוסות של מלאי ברווז חם. הקפד להוסיף את המניה לאט מאוד, לטאטא את כל הזמן כדי למנוע מקבל כל גושים. ברגע שזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך ולהוסיף את כל החומרים הנותרים, למעט אבקת חמישה תבלינים. מבשלים עד שרוטב מעילים עבה את הגב של כף ואת הירקות הם מכרז, על 30 דקות. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח, פלפל, ואבקת חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
להרכיב את הפשטידה.
12
מרדדים 2 קרום עוגה בקירור לקוטר של כ -13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בקירור
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
שכב 1 קרום בצלחת פאי עמוק צלחת 9 אינץ', וודא שיש לפחות 1/2 אינץ ' נוסף תלוי על הצדדים של המנה. מלא עם כ 1/2 של מילוי potpie, או עד המילוי הוא רק מתחת לרמה של החלק העליון של המנה. בעדינות, להניח את הקרום השני מעל. לקצץ את הקצוות של הקרום עם מספריים, כך שיש לך רק על 1/2 אינץ ' נוסף. הכנס את הקרום מתחת לכל סביב crimp נסגר באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
14
צחצח את החלק העליון של העוגה עם הלבן של הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
15
חותכים 3 חריצים קטנים במרכז העוגה.
16
שים את העוגה על מגש גיליון ואופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב והמרכז הוא צנרת חם, על 1 שעה.