קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת סלמון אני

עוגת סלמון אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי סלמון אני. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 431 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, גבינת צ'דר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . , שהוא מוצק. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני לבשל את האורז עם המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בשורה צלחת עוגה עם מאפה ולהניח בצד.
4
בסיר גדול מעל חום בינוני, לטגן את הבצל והפטריות בחמאה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מערבבים את האורז המבושל עם מרק הפטרייה ומפיצים חצי מהתערובת על תחתית קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
אורז מבושלאורז מבושל
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6
מורחים את פירה סלמון על תערובת האורז. למעלה עם תערובת פטריות/בצל מוקפץ ולאחר מכן העליון עם תערובת האורז הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מפזרים גבינה מגוררת ומכסים עם מאפה. אטמו את הקצוות ופיזרו את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים ב 450 מעלות F (225 מעלות C) במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עוד 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.