עוגת ספגטי
פשטידת ספגטי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת מוצרלה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי) (מתכונים דומים).
הוראות
Cook and drain vermicelli as directed on package.
בינתיים, תנור חום כדי 177°. Spray 9 1/2 אינץ זכוכית צלחת צלחת צלחת עמוקה עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח ביצה. מערבבים בגבינת פרמזן.
מוסיף ורמיצ ' לי מבושל; לזרוק מעיל. תערובת כפית באופן שווה לתוך מחבת עוגה, דוחף את התערובת את הצדדים של מחבת כדי ליצור קרום.
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר טחון, פלפל ובצל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה. כף באופן שווה לתוך מחבת פשטידה מרופדת ורמיצ ' לי.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים לציפוי. זרוק תערובת על ידי כפיות מעוגלות על מילוי.
אופים 25 עד 30 דקות או עד העוגה מחוממת היטב הקרום הוא חום זהוב בהיר.
בואו לעמוד 10 דקות. לשרת, לחתוך פלחי.