קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ענבים חמה

עוגת ענבים חמה
עוגת ענבים חמה דורשת סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 419 קלוריות. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אבקת אפייה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת ענבים חמה, עוגת ענבים חמה, ו עגבניות ענבים חמות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית עגולה 1 (9 אינץ') או תבנית אפיית זכוכית 1 (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
עוגה זו היא פשוטה מאוד להרכיב אבל אתה צריך לכבד 1 כלל: טמפרטורה. זה קריטי שהחמאה, הביצים, החלב ושמן הזית יהיו כולם בטמפרטורת החדר כשאתה מתחיל להכין את הבלילה הזו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בעזרת מערבל יד חשמלי מקציפים יחד את החמאה והסוכר בקערה גדולה עד שהם מתבהרים בצבעם, בערך 5 עד 8 דקות. מקציפים לאט את הביצים וגרידת הלימון. מנפים 1 1/2 כוסות קמח מעל הקערה ומוסיפים את אבקת האפייה והמלח, מתקפלים בעדינות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים פנימה את שמן הזית והחלב, תוך ערבוב לשילוב. בקערה נפרדת, לזרוק את הצימוקים על 1 כוס ענבים עם כף 1 הנותרים של קמח מנופה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענביםענבים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הפירות לבלילת העוגה ומערבבים מספיק רק לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
משמנים היטב את תחתית ודפנות תבנית העוגה במעט חמאה מרוככת במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
יוצקים את הבלילה לתבנית ומחליקים אותה למרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מוציאים את העוגה מהתנור ומאפשרים לה להתקרר. נתק את החלק החיצוני של תבנית צורת הקפיץ, השתמש בתחתית כצלחת לעוגה לסיום הקירור.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד את השמנת, הסוכר של הקונדיטורים ותמצית השקדים עד שנוצרות פסגות רכות. הניחו את הציפוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את הדבש לתבנית מטגנת קטנה ומביאים אותו לרתיחה קלה על אש נמוכה. ברגע שהוא מבעבע, מסמיך והופך לחום בהיר לאחר כ -2 עד 3 דקות, מוסיפים פנימה את הג ' ינג ' ר המגורד ואת הענבים שנותרו. כבה את החום ואפשר לזיגוג להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ענביםענבים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים פרוסות מהעוגה עם מעט מתערובת הענבים-ג ' ינג ' ר בכפית ובובה של הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ענביםענבים