קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ערימת הר טנסי

עוגת ערימת הר טנסי
זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תפוחים, קינמון, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת Mountain Dew, עוגת מחסנית מיושנת, ו עוגת מחסנית תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומניחים את המתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את החומרים היבשים בקערה ומקציפים לשלב. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מיקסר astanding מצויד עם הנספחהמערבבים על מהירות בינונית עד רטוב וגרגרי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תוסיף את המולסה. לגרד את הצדדים של הכדור עם מרית גמישה כדי לקבל את כל molassesint לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. לגרד את כל הדרך לתחתית הקערה ומערבבים במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לסירוגין להוסיף את חלב החמאה ואת התערובת היבשהעל רבע בכל פעם. עצור את mixerto לגרד את הקערה ולהפוך אותו שוב על lowspeed במשך כ -10 שניות. התערובת צריכהלהיות נוקשה כמו בצק עוגיות רך.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לעצב את הבצק לכדור ולעטוף אותו plasticwrap. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מחלקים את הבצק ל 6 או 8 מנות שווותלמקם כל אחד על פיסת נייר עגולה parchmentpaper קצת יותר גדול מחבת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
מרדדים את הבצק לגודל הקלף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מניחים את מחבת העוגה על הדיסק וחותכיםאת העודף סביב הקצה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
11
משאירים את נייר הקלף מתחת, מכסים את הדיסקים על גבי גיליונות אפייה ואופים אותם במשך כ-10 דקות, או עד שהגלישה העליונה מתייבשת ושיפוד עץ שהוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
החלק את הדיסקים מעל תבנית האפייה על פני שטח להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
כדי להפוך את המילוי, לשלב את כל החומרים בסיר גדול, כבד התחתון ולהביא לרתיחה קלה. מיד להעביר את קערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק לתוך להדביק עבה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
כדי להרכיב את העוגה, להפיץ על 1 כוס המילוי על כל שכבה, דואג למרכז כל דיסק על גבי אחד מתחתיו. חזור עד שכל השכבות משמשים. אין לשים מילוי תפוחים על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
15
לעטוף את העוגה היטב לקרר אותו עד 24 שעות. זה נותן את מילוי התפוח זמן לעבוד את עצמו לתוך העוגה. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
באופן אידיאלי, אתה צריך לייבש את התפוחים בעצמך במכונה מייבשת פירות. אם זו לא אפשרות, לך על תפוחים יבשים שקונים בחנות. אל תשתפן ותקנה רסק תפוחים, כי הסוד לעוגת הערימה הוא לא רק מה שנספג בעוגה, אלא מה שלא. רסק תפוחים צ ' ארד הולך לאיבוד בשכבות, משאיר רק ערימה רטובה. למרות ההצלחה אינה מובטחת, אתה יכול לנסות לעשות פרוסות תפוח מיובש בתנור. לקלף דק לחתוך 15 עד 20 תפוחים טריים (אני אוהב גאלה או Cortland).
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים אותם, ללא חפיפה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור 107° עד 4 שעות או עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
From United Cakes of America: Recipes Celebrating Every State by Warren Brown. זכויות יוצרים © 2010 By Warren Brown; photographs © 2010 by Joshua Cogan. פורסם ב 2010 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.