קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאונד אבוקדו

עוגת פאונד אבוקדו
עוגת פאונד אבוקדו היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 487 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 389 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת אפייה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת פאונד אבוקדו, עוגת פאונד אבוקדו, ו עוגת פאונד אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. גריז וקמח שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, קמח תירס, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף אבוקדו ומכה עוד 2 דקות. עצור מערבל לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד למטה כדי לוודא שהכל מעורבב היטב. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח. לנצח עד שרק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את חלב החמאה ואת תערובת הקמח הנותרת. לנצח עד שרק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
הסר קערה מהמערבל לעמוד, ולסיים לשלב את הבלילה עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים על מתלים לסירוגין במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, לסובב מתלים ואופים עוד 15 עד 25 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
בואו מגניב מחבתות במשך 20 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.העוגה תימשך, עטופה היטב, בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה