קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאצו תותים עם קרם פרש עשבי תיבול

עוגת פאצו תותים עם קרם פרש עשבי תיבול
אם $1.91 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאצו תות עם Herbed Crème Fraîche יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 341 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, ו גזר קלוי עם פארו, חומוס & Herbed Crème Fraîche.

הוראות

1
עבור הקרם פרש, מערבבים יחד את הקרם פרש ואת עשבי התיבול. להכניס למקרר ולתת לשבת במשך 30 דקות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2
לעוגה: חמאה מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' או 8-by-8-inch אמייל ברזל יצוק מחבת (אם בישול בגריל) או 8-by-8-inch רגיל תבנית אפייה (אם אפייה בתנור שלך). (לא לשים תבנית אפייה סטנדרטית בתוך הגריל שלך או על אש.) להצית את הגחלים, להפוך גריל גז גבוה, או מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או עם מערבל חשמלי, קרם את החמאה וסוכרים במהירות בינונית עד התערובת נראית שמנת, על 3 דקות. לאט להוסיף את הביצה, חלב, וניל לערבב רק עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד חלקה עם מרקם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הבלילה למחבת החמאה. מסדרים את החצאים תות, לחתוך בצד למטה, על גבי הבלילה עוגה. אין לחפוף את פירות יער; להשתמש רק מספיק תותים עבור שכבה אחת ולהניח בצד את השאר כדי להשתמש כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כדי לאפות בגריל: כאשר הגריל מגיע 177°, להחליק בעוגה, מניח את המחבת על מתלה הגריל, לסגור את מכסה הגריל ולתת לו לאפות לפחות 20 דקות עם מכסה הגריל סגור. בדוק את העוגה: זה נעשה כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אבל לא תות) יוצא נקי ואת העוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן להקטין את החום ל 163° ואופים במשך 45 עד 50 דקות נוספות. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אך לא בתות) יוצא נקי והעוגה הוא חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא אפייה, במחבת קטנה לשלב חומץ בלסמי, סוכר, ופלפל שחור. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולהסיר מן החום מיד. שים את זה בצד עד שהעוגה תאפה. זה צריך להיות עקביות של סירופ מייפל; אם זה מתעבה יותר מדי לפני העוגה יוצאת מהתנור, מערבבים עוד כמה כפיות של חומץ. ברגע שהעוגה יורדת מהחום, טפטף את החלק העליון עם כשלושה רבעים של זיגוג בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר העוגה התקררה, לחתוך אותו טריזים אם אפוי במחבת; אם אפוי בתבנית אפייה סטנדרטית, לחתוך אותו לריבועים. לקישוט פשוט, למעלה עם אבק אור של סוכר קונדיטוריה. כדי להלביש את העוגה, כפית כמה כפות של תותים קלויים על צד אחד של כל צלחת; בצד השני של הצלחת לטפטף בריכה קטנה של זיגוג בלסמי, ולמרוח אותו קלות עם גב כף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
טפטוף יותר זיגוג בלסמי על העוגה אם אתה רוצה. מניחים פרוסת עוגה על גבי סירופ התות, ומעלים את העוגה עם כפית של עוגת Herbed Crème Fraîche. כפית כל קרם fraîche הנותרים לתוך קערה ולהגדיר על מגש עם שאריות תותים חצויים לעבור, כך האורחים יכולים להוסיף נוסף אם הם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
קרם פרשקרם פרש
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
Reprinted with permission from Michael Chiarello ' s Live Fire by Michael Chiarello with Ann Krueger Spivack and Claudia Sansone, © 2013 Chronicle Books