עוגת פאצו תותים עם קרם פרש עשבי תיבול
אם $1.91 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאצו תות עם Herbed Crème Fraîche יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 341 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, סלמון צלוי עם תפוחי אדמה ועוגיות קרם פרש, ו גזר קלוי עם פארו, חומוס & Herbed Crème Fraîche.
הוראות
עבור הקרם פרש, מערבבים יחד את הקרם פרש ואת עשבי התיבול. להכניס למקרר ולתת לשבת במשך 30 דקות או לילה.
לעוגה: חמאה מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' או 8-by-8-inch אמייל ברזל יצוק מחבת (אם בישול בגריל) או 8-by-8-inch רגיל תבנית אפייה (אם אפייה בתנור שלך). (לא לשים תבנית אפייה סטנדרטית בתוך הגריל שלך או על אש.) להצית את הגחלים, להפוך גריל גז גבוה, או מחממים תנור ל 350 ° F.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או עם מערבל חשמלי, קרם את החמאה וסוכרים במהירות בינונית עד התערובת נראית שמנת, על 3 דקות. לאט להוסיף את הביצה, חלב, וניל לערבב רק עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד חלקה עם מרקם שמנת.
יוצקים את הבלילה למחבת החמאה. מסדרים את החצאים תות, לחתוך בצד למטה, על גבי הבלילה עוגה. אין לחפוף את פירות יער; להשתמש רק מספיק תותים עבור שכבה אחת ולהניח בצד את השאר כדי להשתמש כמו לקשט.
כדי לאפות בגריל: כאשר הגריל מגיע 177°, להחליק בעוגה, מניח את המחבת על מתלה הגריל, לסגור את מכסה הגריל ולתת לו לאפות לפחות 20 דקות עם מכסה הגריל סגור. בדוק את העוגה: זה נעשה כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אבל לא תות) יוצא נקי ואת העוגה הוא חום זהוב על גבי.
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן להקטין את החום ל 163° ואופים במשך 45 עד 50 דקות נוספות. העוגה נעשית כאשר שיפוד מוכנס למרכז (אך לא בתות) יוצא נקי והעוגה הוא חום זהוב על גבי.
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא אפייה, במחבת קטנה לשלב חומץ בלסמי, סוכר, ופלפל שחור. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולהסיר מן החום מיד. שים את זה בצד עד שהעוגה תאפה. זה צריך להיות עקביות של סירופ מייפל; אם זה מתעבה יותר מדי לפני העוגה יוצאת מהתנור, מערבבים עוד כמה כפיות של חומץ. ברגע שהעוגה יורדת מהחום, טפטף את החלק העליון עם כשלושה רבעים של זיגוג בלסמי.
כאשר העוגה התקררה, לחתוך אותו טריזים אם אפוי במחבת; אם אפוי בתבנית אפייה סטנדרטית, לחתוך אותו לריבועים. לקישוט פשוט, למעלה עם אבק אור של סוכר קונדיטוריה. כדי להלביש את העוגה, כפית כמה כפות של תותים קלויים על צד אחד של כל צלחת; בצד השני של הצלחת לטפטף בריכה קטנה של זיגוג בלסמי, ולמרוח אותו קלות עם גב כף.
טפטוף יותר זיגוג בלסמי על העוגה אם אתה רוצה. מניחים פרוסת עוגה על גבי סירופ התות, ומעלים את העוגה עם כפית של עוגת Herbed Crème Fraîche. כפית כל קרם fraîche הנותרים לתוך קערה ולהגדיר על מגש עם שאריות תותים חצויים לעבור, כך האורחים יכולים להוסיף נוסף אם הם רוצים.
Reprinted with permission from Michael Chiarello ' s Live Fire by Michael Chiarello with Ann Krueger Spivack and Claudia Sansone, © 2013 Chronicle Books