עוגת פודינג בננה קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, שמנת כבדה, ופלים וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, פודינג לחם קרמל-בננה מלוח, ו פודינג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
שים את הוופלים וניל במעבד מזון ודופק עד שהעוגיות נמחצות דק. שמור 1/2 כוס לשכבה ולמעלה את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל וניל
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
יוצקים את הפירורים הנותרים בצלחת עוגה 9 אינץ'.
5
יוצקים את החמאה המומסת מעל, באמצעות כף או הידיים שלך, לשלב את החומרים. לחץ על התערובת בתחתית במעלה הצדדים ועל השפה של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
אופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר מתלה חוט מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
8
לקלף ולפרוס את הבננות, הוספת אותם לקערה. מערבבים את המלח לתוך רוטב הקרמל וזורקים את פרוסות הבננה עם הקרמל המלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
בננה
קרמל
קרום
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מורחים חצי מפודינג וניל חם על הבננות, למעלה עם כמה ופלים וניל כתוש יותר (הזמנת כמה לקישוט) ועוד בננות מצופה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל וניל
בננה
קרמל
וניל
מורחים
10
מורחים את פודינג וניל הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
וניל
מורחים
11
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות הם רק על מנת ליצור.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מוסיפים את תמצית שקדים וסוכר ומכים עד פסגות טופס. הקפד לא overbeat, או השמנת תהפוך גושי דמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
חמאה
קרם
סוכר
13
מורחים את הקצפת על העוגה. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם מערבולת קרמל ושאר ופלים וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל וניל
קצפת
קרמל
מורחים
14
מערבבים את הסוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד תחתית. זה הזמן היחיד שאתה יכול לבחוש את הסוכר. אם מערבבים אותו בזמן הבישול, הוא הופך לממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
15
מניחים את הסיר מעל בינוני לחום נמוך עד שהסוכרים מתחילים להתמוסס, 5 עד 10 דקות. ואז להפוך את החום עד בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר מתחיל caramelize, 5 עד 7 דקות. אל תערבבי בזמן שזה קורה. אתה חייב לצפות בסיר, כי הוא הופך מקרמל לשרוף ממש מהר. ותיזהר, התערובת חמה מאוד!
מרכיבים שתצטרך
קרמל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
16
כבה את החום ולעמוד אחורה כדי למנוע התזה. לאט להוסיף את הקרם. אין פאניקה - הקרם יהיה בועה באלימות, ואת הקרמל יהיה להתמצק. רק תן לזה עוד זמן להתמוסס שוב-תאמין לי!
מרכיבים שתצטרך
קרמל
קרם
17
מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הקרמל מתמוסס והרוטב הוא חלק, על 2 דקות. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
רוטב
18
3 כוסות.
19
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. ברגע שזה אבקה דקה, לטאטא חלמונים ביצה וביצים שלמות ולהמשיך לטאטא עד משחה חלקה נוצרת. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, וברגע זה משולב להוסיף את שארית 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
20
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהוא מגיע לעובי של פודינג מקורר, 10 עד 15 דקות. (
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
21
התערובת רק תתחיל לבעבע ויהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המברשת מורמת.)