עוגת פודינג בננה קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 677 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 173 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו וופלים וניל, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת פודינג בננה מלוחה, פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם קרמל-בננה מלוח.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שים את הוופלים וניל במעבד מזון ודופק עד שהעוגיות נמחצות דק. שמור 1/2 כוס לשכבה ולמעלה את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים את הפירורים הנותרים בצלחת עוגה 9 אינץ'.
5
יוצקים את החמאה המומסת מעל, באמצעות כף או הידיים שלך, לשלב את החומרים. לחץ על התערובת בתחתית במעלה הצדדים ועל השפה של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
אופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מתלה חוט מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
8
לקלף ולפרוס את הבננות, הוספת אותם לקערה. מערבבים את המלח לתוך רוטב הקרמל וזורקים את פרוסות הבננה עם הקרמל המלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מורחים חצי מפודינג וניל חם על הבננות, למעלה עם כמה ופלים וניל כתוש יותר (הזמנת כמה לקישוט) ועוד בננות מצופה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
10
מורחים את פודינג וניל הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
11
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות הם רק על מנת ליצור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את תמצית שקדים וסוכר ומכים עד פסגות טופס. הקפד לא overbeat, או השמנת תהפוך גושי דמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
מורחים את הקצפת על העוגה. ממש לפני ההגשה, מקשטים עם מערבולת קרמל ושאר ופלים וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
14
מערבבים את הסוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד תחתית. זה הזמן היחיד שאתה יכול לבחוש את הסוכר. אם מערבבים אותו בזמן הבישול, הוא הופך לממתקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
15
מניחים את הסיר מעל בינוני לחום נמוך עד שהסוכרים מתחילים להתמוסס, 5 עד 10 דקות. ואז להפוך את החום עד בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר מתחיל caramelize, 5 עד 7 דקות. אל תערבבי בזמן שזה קורה. אתה חייב לצפות בסיר, כי הוא הופך מקרמל לשרוף ממש מהר. ותיזהר, התערובת חמה מאוד!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
כבה את החום ולעמוד אחורה כדי למנוע התזה. לאט להוסיף את הקרם. אין פאניקה - הקרם יהיה בועה באלימות, ואת הקרמל יהיה להתמצק. רק תן לזה עוד זמן להתמוסס שוב-תאמין לי!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
17
מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הקרמל מתמוסס והרוטב הוא חלק, על 2 דקות. אפשר לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
3 כוסות.
19
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. ברגע שזה אבקה דקה, לטאטא חלמונים ביצה וביצים שלמות ולהמשיך לטאטא עד משחה חלקה נוצרת. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, וברגע זה משולב להוסיף את שארית 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהוא מגיע לעובי של פודינג מקורר, 10 עד 15 דקות. (
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
21
התערובת רק תתחיל לבעבע ויהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המברשת מורמת.)