קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת פוק ליל כל הקדושים

עוגת פוק ליל כל הקדושים
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם צבע מאכל, מים, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת פוק ליל כל הקדושים, עוגת פוק ליל כל הקדושים, ו עוגת פוק ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן עוגת הבלילה ואופים במחבת 13x9 אינץ ' לפי הוראות על החבילה. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. עוגת פירס עם מזלג גדול במרווחים של 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה קטנה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים קרים; לשפוך על עוגה. להכניס למקרר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
גוון שוט מגניב עם צבעי מזון; מורחים על עוגה. להכניס למקרר 1 שעה. לקשט עם פצפוצים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך