עוגת פיסטוק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לך מלח, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פיסטוק, עוגת פיסטוק, ו עוגת פיסטוק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת עוגת מתכת 13 על ידי 9 אינץ', ואז בשורה התחתונה עם נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קצת קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
טופס עוגה
תנור
2
Pulse פיסטוקים במעבד מזון עד הקרקע דק (להיזהר לא overprocess לתוך להדביק).
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
להוסיף 1 כוס קמח, אבקת אפייה, הל, ומלח ודופק פעם או פעמיים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
הל
קמח לכל מטרה
מלח
4
מערבבים חלב ווניל בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
5
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לסירוגין להוסיף קמח פיסטוק וחלב בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח, ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
7
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת העוגה ואופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי, כ -20 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב הצדדים של עוגה ולהפוך על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תנור
טופס עוגה
סכין
8
תסיר נייר ותחליף עוגה על מגש.
9
חותכים לריבועים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
1
עוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה. להתקרר לחלוטין ולשמור, מכוסה, בטמפרטורת החדר.