, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת ריבס פירור למעלה, ו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים גושים של גבינת שמנת ועובדים עד שהמרקם גס ומעט גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
3
מוסיפים את החתיכות של חמאה קפואה ודופק עד גס עם כמה גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
הסר העליון של מעבד מזון ומפזרים 2 כפות קרם. דופק עד מעורב. להגיע ולצבוט בצק. אם זה לא בא יחד, להוסיף כף שלישית של שמנת. בשלב זה, זה צריך להיראות די מתפורר, אבל הבצק צריך להחזיק יחד כאשר צבט. ריק מתפורר תערובת על משטח נקי ולעצב אותו בעדינות לתוך דיסק. צמרמורת במשך 2 שעות כדי להירגע גלוטן בבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
הסר מהמקרר, תן לשבת במשך 15 דקות, להתגלגל לתוך מעגל 12 אינץ ולהתאים לצלחת עוגה עמוקה 9 אינץ ' סטנדרטי. להחזיר צלחת פאי מצופה בצק למקרר ולהתקרר בזמן שאתה מכין מילוי.תוספות: הכינו את זה מיד לאחר הכנת הקרום.
מוסיפים את הסוכר, טפיוקה קמח, גרידה ומערבבים בעדינות כדי לצפות את הריבס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקה
תותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלי
3
מעבירים את המילוי לקליפת העוגה המצוננת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
מורחים באופן שווה עם תל קטן במרכז.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים / להתפורר ציפוי streusel באופן שווה על העוגה כדי לכסות לחלוטין. לחץ עליו קלות לדבוק.
6
שים את העוגה על המדף המרכזי, ואז להגדיר מחבת ללכידת טיפות על המדף מתחתיו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים את העוגה ב 400 במשך 20 דקות. אוהל רופף עם נייר כסף. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.והנה מילוי התפוחים שהשתמשתי בו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
8
מערבבים סוכרים, קינמון, מלח וקמח בקערה גדולה. לשים תפוחים על גבי, לזרוק חמאה על תפוחים ולזרוק הכל כדי לשלב, ציפוי תפוחים עם תערובת סוכר. תוסיף את מיץ הלימון.
אופים ב 400 במשך 20 דקות, להניח חתיכת נייר רופף על עוגה כדי להגן, ואז לאפות ב 375 במשך כ 40 דקות. הקפד לשים מחבת מעוטרת על המדף מתחת לעוגה לתפוס טיפות!