תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורי אוכמניות של אנטנמן. מתאים ל-9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 455 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קציצות השוקולד של אנטנמן, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה 13x9x2 אינץ תבנית אפייה וקו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®
3
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט ולשים בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לטאטא יחד את הביצים, שמנת חמוצה, חלב, וניל ולהוסיף את תערובת הקמח, ערבוב עד בשילוב. מקפלים את האוכמניות ואת גרידת לימון לתוך הבלילה לפני הוספת התערובת לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)