קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירות הדר

עוגת פירות הדר
לכי לחנות וקחי ביצה, שמנת, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פירות הדר, עוגת פירות הדר, ו עוגת פירות הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קלות להכות חלמון עם חלב בקערה קטנה (מילואים לבן לשטוף ביצים).
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
דופק יחד קמח, סוכר, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
מוסיפים תערובת חלמון ודופק רק עד שהבצק מתחיל להתאסף לכדור. הקש בצק לכדור, ואז לשטח לתוך דיסק 6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מרדדים את הבצק בין יריעות פלסטיק לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. השליכו את הסדין העליון והפכו את הבצק למחבת טארט (השליכו את שאריות גלישת הפלסטיק). להתאים את הבצק למחבת, דוחף את קצה הבצק עד 1/8 אינץ ' מעל השפה. לקצץ בצק ולשמור שאריות כדי לתקן את כל סדקים פגז אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להקפיא פגז עד המשרד, כ -10 דקות.
9
מעטפת קו עם נייר קלף או לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים עד קצה זהוב ותחתון מוגדר, על 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות משקולות עוגה קלף (או לסכל; בעדינות לדקור כל בועות עם מזלג לשחרר אוויר) ואופים עד בתחתית הוא זהב חיוור, 10 עד 15 דקות יותר. במהירות לתקן כל סדקים פגז עם שאריות, ואז מיד מברשת מאפה חם בכל רחבי עם כמה ביצה לבן. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
לטאטא יחד את כל החומרים מילוי עד בשילוב היטב. שים פגז טארט (במחבת טארט) על תבנית אפייה ולהעביר לתנור. בזהירות לשפוך מילוי לתוך פגז ולשים מגן עוגה או רצועות לסכל על שולי מאפה כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
אופים טארט עד מילוי מוגדר בקושי אבל רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, 20 עד 25 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, כ -45 דקות. (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* הבצק יכול להיות מקורר מצויד במחבת טארט (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* טארט יכול להיות אפוי 3 שעות קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים