עוגת פירות הדר
לכי לחנות וקחי ביצה, שמנת, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פירות הדר, עוגת פירות הדר, ו עוגת פירות הדר (מתכונים דומים).
הוראות
קלות להכות חלמון עם חלב בקערה קטנה (מילואים לבן לשטוף ביצים).
דופק יחד קמח, סוכר, ומלח במעבד מזון.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מוסיפים תערובת חלמון ודופק רק עד שהבצק מתחיל להתאסף לכדור. הקש בצק לכדור, ואז לשטח לתוך דיסק 6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה, כ -20 דקות.
מרדדים את הבצק בין יריעות פלסטיק לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. השליכו את הסדין העליון והפכו את הבצק למחבת טארט (השליכו את שאריות גלישת הפלסטיק). להתאים את הבצק למחבת, דוחף את קצה הבצק עד 1/8 אינץ ' מעל השפה. לקצץ בצק ולשמור שאריות כדי לתקן את כל סדקים פגז אפוי חלקית.
להקפיא פגז עד המשרד, כ -10 דקות.
מעטפת קו עם נייר קלף או לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד קצה זהוב ותחתון מוגדר, על 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות משקולות עוגה קלף (או לסכל; בעדינות לדקור כל בועות עם מזלג לשחרר אוויר) ואופים עד בתחתית הוא זהב חיוור, 10 עד 15 דקות יותר. במהירות לתקן כל סדקים פגז עם שאריות, ואז מיד מברשת מאפה חם בכל רחבי עם כמה ביצה לבן. תשאירי את התנור דולק.
לטאטא יחד את כל החומרים מילוי עד בשילוב היטב. שים פגז טארט (במחבת טארט) על תבנית אפייה ולהעביר לתנור. בזהירות לשפוך מילוי לתוך פגז ולשים מגן עוגה או רצועות לסכל על שולי מאפה כדי למנוע שריפה.
אופים טארט עד מילוי מוגדר בקושי אבל רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, 20 עד 25 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, כ -45 דקות. (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
* הבצק יכול להיות מקורר מצויד במחבת טארט (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* טארט יכול להיות אפוי 3 שעות קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר בטמפרטורת החדר.