קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר

עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר
אם יש לכם מים, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת פירות יער עם קרם ג'ינג'ר, עוגת פירות יער, ו עוגת שמנת פירות יער מעורבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד חלמונים ו 2 כפות מים לשטיפת ביצים. שים תבנית אפייה במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
פתח 1 גיליון מאפה על 12 אינץ ' מרובע של קלף מברשת בכל רחבי עם ביצה לשטוף. דקור את כל המשטח באופן שווה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
פתח גיליון מאפה שני על קרש חיתוך וחתוך החוצה 1 1/4 אינץ ' רחב רצועת זווית ימנית לאורך 2 קצוות סמוכים עם סכין קטנה חדה, שמירה על נשאר מרובע לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מקום זווית ישרה על 1 פינה על גבי 2 קצוות סמוכים של מאפה דקר כדי ליצור רבע הראשון של טארט.
5
מעבירים מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצננים עד המשרד, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
העברת מאפה על קלף מן המקפיא כדי קרש חיתוך לקצץ 1/4 אינץ ' רחב רצועה מכל 4 הקצוות באמצעות קצה של סכין קטנה סרגל חיתוך כל הדרך דרך מאפה. הפוך 1/4 אינץ 'ארוך חתכים אנכיים דרך שכבות כפולות של קצה על 1/2 אינץ' בנפרד (כדי לעזור הצדדים לעלות באופן שווה).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
החזר מאפה על קלף לתבנית אפייה במקפיא וצנן עד מוצק אבל לא מוצק, כ -10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מחממים תנור ל 232° ומחממים תבנית אפייה נוספת על המדף הנמוך ביותר בתנור עד חם, כ 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר תבנית אפייה מהתנור והעבר מאפה על קלף ממקפיא לסדין חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים מאפה על המדף הנמוך ביותר של התנור עד חום זהוב נפוח ועמוק (קצת כהה מהרגיל כך קצוות כפולים מבושלים דרך), 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מעבירים מאפה על קלף למתלה כדי להתקרר.
12
חזור על הנוהל עם הנותרים 3 חבילות בצק עלים לעשות הנותרים 3 רביעים של טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1
תערובת גבינת שמנת וסוכר מגורען במעבד מזון עד שהסוכר מומס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים ג ' ינג ' ר ודופק עד קצוץ דק תערובת משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1
אם מאוד נפוח, בעדינות לשטח חלקים פנימיים של מאפה (שכבה אחת) מעט עם כף היד שלך. התאימו רביעים יחד על לוח שטוח כדי ליצור פגז טארט מרובע ענק, זמירה בתוך הקצוות של כל רביע מעט עם סכין משונן כדי לעזור לרביעים להתאים יחד בצורה חלקה. "דבק" הקצוות הפנימיים יחד עם קצת קרם ג ' ינג 'ר, ולאחר מכן להפיץ שאריות קרם ג' ינג ' ר באופן שווה על טארט, עוזב קצוות כפולים כמו גבול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2
מסדרים תותים דפוס דקורטיבי על שמנת. מביאים ג ' לי לרתיחה עם הנותרים 2 כפות מים, לטאטא עד חלקה, ואז זיגוג מבשלים 1 דקה. לזרוק שלושה רבעים של זיגוג עם אוכמניות בקערה גדולה אוכמניות כף על טארט כדי לכסות קרם בין תותים, עולה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברישים תותים עם זיגוג נשאר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
* כל 4 רביעים של מאפה יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה וערימה במקפיא בין גיליונות נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
בואו כל סעיף לעמוד בטמפרטורת החדר עד כבר לא קפוא מוצק אבל עדיין מוצק, על 5 דקות, לפני האפייה.* קרם ג ' ינג ' ר יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* טארט התאספו ניתן לשמור בטמפרטורת החדר מגניב 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל