עוגת פירות סתיו כפרית
טארט פירות סתיו כפרי דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 181 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מיץ תפוזים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פירות סתיו כפרית, עוגת פירות כפרית, ו עוגת פירות כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה הקרה וגבינת שמנת לתוך הקמח עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. (זה יכול להיעשות גם במעבד מזון: דופק את החמאה הקרה לתוך הקמח עד התערובת דומה קמח תירס; להוסיף את גבינת שמנת ודופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.) כאשר אתה לסחוט קומץ של התערובת, זה צריך ליצור כדור. לעצב את הבצק לדיסק עגול, לעטוף אותו פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
לזרוק את התפוחים פרוסים ואגסים עם מיץ תפוזים.
לטאטא יחד את הסוכר החום, קינמון, אגוז מוסקט, הל, ו קורנפלור. לזרוק את הפרי עם תערובת תבלין סוכר ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הגדר את מחבת טארט 8 אינץ', או, אם אתה תהיה עושה טארט צורה חופשית (גאלט), משמנים קלות תבנית אפייה.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות כדי ליצור מעגל 10 אינץ'.
להעביר את הבצק למחבת טארט או תבנית אפייה. מסדרים את הפרי באופן דקורטיבי במאפה טארט. אם אתה אופה את הטארט על תבנית אפייה, להשאיר קצה 2 אינץ ' של בצק ולקפל אותו על קצה הפרי (קפלי המאפה יחפפו).
אופים את הטארט בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא השחמה ואת המילוי הוא מבעבע, כ 30 דקות.
הסר את הטארט מהתנור ומברשת אותו עם ריבת משמש.