קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת פקאן שוקולד V

עוגת פקאן שוקולד V
פאי פקאן שוקולד V דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1416 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם חמאה, סירופ תירס, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה עובד טוב כמו קינוח יקר למדי. . מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בדוד כפול להמיס שוקולד וחמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
מערבבים סוכר וסירופ תירס בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מהירה ומאפשרים לתערובת להרתיח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים תערובת שוקולד, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
מניחים ביצים בקערה בינונית. בעוד לטאטא כל הזמן, לשפוך תערובת שוקולד על ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
להקציף תמצית וניל, ואז לערבב פקאן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות. מגניב לפני ההגשה. מעל כל פרוסה עם כפית של ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.