עוגת פקאן שוקולד V
פאי פקאן שוקולד V דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1416 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם חמאה, סירופ תירס, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה עובד טוב כמו קינוח יקר למדי. . מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בדוד כפול להמיס שוקולד וחמאה או מרגרינה.
מערבבים סוכר וסירופ תירס בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מהירה ומאפשרים לתערובת להרתיח 2 דקות.
מוסיפים תערובת שוקולד, ערבוב טוב.
מניחים ביצים בקערה בינונית. בעוד לטאטא כל הזמן, לשפוך תערובת שוקולד על ביצים.
להקציף תמצית וניל, ואז לערבב פקאן.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות. מגניב לפני ההגשה. מעל כל פרוסה עם כפית של ציפוי מוקצף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.